Χμμ!

Διαβάστε τα πρώτοι όλα!
04 Απρίλιος 2017

Για ποιά δημοκρατία μιλάς?

||
0 Comment
|

Εχεις προσπαθήσει μήπως να περάσεις την Ηρώδου Αττικού πεζός?Να αισθάνεσαι οτι σε κάθε βήμα σου αν ανασάνεις λάθος θα μαζέψεις τις κλωτσιές της αρκούδας γιατί ετσι γουστάρουνε και μπορούνε?Αναίτια και χωρίς να δώσουν καμμία απολύτως εξήγηση.Ενα φιλαράκι που βρέθηκε να φωτογραφίζει διάφορα επειδή του αρέσει η φωτογραφία τον άφησαν φυτό για δυο χρόνια.Θα αναφέρω ενα παράδειγμα περσινό!

Όσοι διασχίζουν πεζή την Ηρώδου Αττικού σήμερα, Παρασκευή, θα υποβάλλονται σε έλεγχο, σύμφωνα με απόφαση της αστυνομίας.

Όπως διευκρίνισε εκπρόσωπος της αστυνομίας μιλώντας στο in.gr, η απόφαση αυτή ισχύει μόνο για την Παρασκευή, αλλά και για όποια άλλη φορά κριθεί απαραίτητο, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Η απόφαση αυτή ελήφθη για λόγους ασφαλείας και εξ αφορμής της επίσκεψης υπουργών ξένων χωρών στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά και λόγω των γεγονότων που συνέβησαν το πρωί.

Ειδικότερα, στις 9 το πρωί, δέκα αστυνομικοί κρέμασαν πανό και σήκωσαν πλακάτ έξω από το Μέγαρο Μαξίμου διαμαρτυρόμενοι για το ασφαλιστικό, αλλά και για εργασιακά θέματα.

Λίγο αργότερα στο ίδιο σημείο τρεις γυναίκες που συμμετείχαν σε πορεία του ΝΑΤ προσπάθησαν να σηκώσουν ένα πανό με τα αιτήματά τους.

Βέβαια απο τότε μέχρι σήμερα εννοείται οτι είναι κλειστή ετσι και αλλοιώς για τα αμάξια.

 

|

Leave a Reply

May68 Radio Streaming // 128 Kpbs
  1. May68 Radio Streaming // 128 Kpbs